KAT-Logistics Oy

KAT-Logistics – transporter med erfarenhet

En mångsidig fordonspark samt högklassig kundservice är de viktigaste hörnstenarna i vår verksamhet. Vi betjänar våra kunder med driftsäkerhet som bygger på lång erfarenhet samt med moderna fordon. För oss är det av högsta vikt att våra förare är utbildade och bra på kundservice. Renligheten i våra fordon är alltid på mycket hög nivå.

Högklassiga, välunderhållna fordon samt en proffsig planering av rutterna garanterar kostnadseffektiviteten och säkerheten. Vi tar hand om våra kunder och deras leveranser med stor noggrannhet.

Vår know-how och en omfattande fordonspark möjliggör ett brett utbud av transporttjänster i Finland och Skandinavien. Ta kontakt så skräddarsyr vi en transport för just era behov!

En mångsidig expert inom transportbranschen

KAT-Logistics Oy startade sin verksamhet inom transportbranschen år 1988.  Under de första åren hade vi till vårt förfogande två dumprar, med vilka vi skötte om de lokala invånarnas och företagens transportbehov i västra Lappland.
Dumprarna byttes ut mot lastbilar i mitten av 90-talet. Bulktransporter som vårt familjeföretag erbjöd användes huvudsakligen av nordfinska företag inom hus- och sågindustrin. Redan på den tiden gick transporterna också till Nordnorge.

Vid millennieskiftet blev betydelsen av den norska och svenska transportmarknaden allt viktigare för företaget. I mitten av 2000-talet var andelen utlandstransporter redan över hälften av vår totalomsättning.

Nuförtiden erbjuder KAT-Logistics Oy transporttjänster med närmare 40 fordon till Finland samt Sverige, Norge och Danmark.