KAT-Logistics Oy

KAT-Logistics − kuljetuksia kokemuksella

Monipuolinen kuljetuskalusto sekä laadukas asiakaspalvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Palvelemme asiakkaitamme kokemuksen tuomalla toimintavarmuudella ja nykyaikaisella kalustolla. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kuljettajamme ovat koulutettuja ja taitavat asiakaspalvelun. Ajoneuvojemme siisteys on aina ensiluokkaista.

Laadukkaat, hyvin huolletut ajoneuvot sekä reittien ammattitaitoinen suunnittelu varmistavat kustannustehokkuuden ja turvallisuuden. Huolehdimme asiakkaistamme ja heidän toimituksistaan erityisellä tarkkuudella. Tietotaito ja kattava kalusto mahdollistavat sen, että pystymme tarjoamaan laaja-alaisesti kuljetuspalveluita kotimaassa ja Skandinavian alueella. Ota yhteyttä ja räätälöidään teille sopiva kuljetus!

Kuljetusalan monipuolinen asiantuntija

KAT-Logistics Oy aloitti toimintansa kuljetusalalla vuonna 1988. Alkuvuosina käytössämme oli kaksi maansiirtoautoa, joilla vastasimme paikallisten asukkaiden ja yritysten kuljetustarpeisiin Länsi-Lapin alueella. Maansiirtoautot vaihtuivat rahtiautoiksi 90-luvun puoliväliin mennessä. Perheyrityksemme tarjoamia kuivarahtipalveluita käyttivät pääasiassa pohjoissuomalaiset talo- ja sahateollisuuden yritykset. Jo tuolloin kuljetukset suuntautuivat Suomen lisäksi Pohjois-Norjaan.

Vuosituhannen vaihtuessa Norjan ja Ruotsin liikenteen merkitys kasvoi yhä tärkeämmäksi. 2000-luvun puolivälissä ulkomaankuljetukset olivat jo yli puolet kokonaisliikevaihdostamme. Nykyään KAT-Logistics palvelee lähes 40 ajoneuvolla Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan suuntautuvissa kuljetuksissa.